2012. május 3., csütörtök

S-he vízálló szemhéjtus teszt

Halihó!
Már jó pár hete használom ezt a tust és gondoltam beszámolok nektek róla. Én ezelőtt még sohasem használtam szemhéjtust, mindig csak ceruzával húztam ki a szemem. Felnéztem mindenkire, aki szép egyenes tusvonalat tud húzni. De szerencsére mára kitanultam, nagyon jó fogása van a kis tusnak.



Azért őt vettem le a polcról, mert vízálló elvileg, azonban, amikor teszteltem ez egyáltalán nem tűnt fel, pofátlanság ráírni, hogy vízálló.






Vizes kézzel megpróbáltam elkenni, jól sikerült. Viszont napközben egyáltalán nem mozdul el a helyéről, ezért újra megvenném, hiába a "kamuvízállóság"
Az ára 1100.- ft.
Ár-érték: 10/8
Tartósság: 10/10
Száradási idő: 10/9 
(nagyon gyorsan megszárad még sose ragadt a felső szemhéjamra)


Akcióban

Ti milyen szemhéjtust használtok? Én egy filceset kipróbálnék, lehet azt még könnyebb kezelni

6 megjegyzés:

  1. Nekem van Astor tusom...hát nem éri meg a 2500 Ft.-ot :( , a régebbi változatát imádtam pedig. Kedvenc tusom még nincs:) , Az avonos tetszene ha élénkebb lenne a fekete, és nem szürkés :( .

    VálaszTörlés
  2. én már használtam párszor ezt a tust, sőt most is ezt használom... :) És az a legérdekesebb az egészben, hogy eddig kb. soha nem voltak egyformák. Egyszer sűrűbb volt, egyszer vizesebb stb stb...Úgyhogy kb. minden alkalommal olyan,mintha vmi újat próbálnék ki,de mindig megbarátkozok vele. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez jól hangzik, keresek egy szemhéjtust már egy ideje keresek, lehet hogy ez lesz az? :)
    am jó a kép fölül, a Beauty Zone-nál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, sokan panaszkodtatok, hogy nem valami szép az előző :)

      Törlés
  4. Nekem a régi She tus A Kedvenc folyékony tusom volt, mostanában rászoktam a zselésre.

    Kitettelek az oldalsávomba :-) Nem azért, csak mondom :-)

    VálaszTörlés
  5. már jó pár éve ezt használom,azóta átfazonírozták a külsejét is és most igy néz ki,emlékszem mikor megújult a she és kétségbeesetten kerestem a jó kis tusomat és nem találtam,majd megnyugtattak,hogy ez az :) imádom :) nem volt még jobb tusom :)

    VálaszTörlés