2012. március 18., vasárnap

A nagy parfümös bejegyzés

Sziasztok!
Körülbelül 1 éve vettem észre azokat a weboldalakat, amik a bolti ár töredékéért kínálnak parfümöket. Először úgy gondoltam, hogy biztos csak átverés és hamisítványokat próbálnak az emberekre sózni. De nem hagyott nyugodni a gondolat, pláne, hogy pont akkor szerettem volna beszerezni egy Nina Ricci parfümöt, ami a boltban több ezer forinttal drágább volt mint a neten (konkréten 5-6 ezer forint volt a különbség). Nem bírtam ki, megrendeltem és reménykedtem, hogy nem egy kamuninát fogok kezeim közé kapni. De nem. Amikor megérkezett, egyből felrohantam vele és kifújkáltam és teljesen ugyanolyan volt mint a bolti. Azóta sose veszek drogériákban parfümöt, pláne nem a Müllerben és a Douglas-ban mert óriási árréssel dolgoznak ( néha kivétel a DM, mert a kuponfüzettel jól lehet járni igencsak :) ) Már bevett szokásom, hogy megszaglászom a Müllerben a parfümöket és ha nagyon megtetszik valami, akkor lecsekkolom itt, hogy kapható-e és megrendelem. Ez nem egy fizetett hirdetés, ne értsétek félre, csak próbállak megkímélni titeket plusz több ezer forintos kiadásoktól :D Íme az eddig beszerzett darabok:

A legújabb a Moschino Glamour, amit csomagban rendeltem 12.000.- forintért, a Müllerben 10 és 11.000 forint között mozgott a 30ml-es kiszerelés, én pedig 50ml-set kaptam plusz sok apróságot. A Kylie és S. Oliver parfümöt a DM-ben vettem, le voltak értékelve. A Burberry szintén netes rendelés gyümölcse. Én mindenkit bátorítok az ilyen parfümvásárlásra, nagyon megéri várni pár napot a kiválasztott illatra. Ez talán a legnagyobb hátránya amellett, hogy az újabb illatokra egy kicsit várni kell, hamarabb kerül ki a drogériák polcaira mint az online boltokba.

Ti rendeltetek már netről? Mi a kedvenc illatotok?

6 megjegyzés:

  1. úristen ennek az oldalnak most nagyon örülök:D
    alig várom, hogy kifogyjon a jelenleg használt parfümöm és rendelhessek valamit:D

    VálaszTörlés
  2. akkor tuti, hogy eredetiek? én is sajnálok kiadni ekkora összegeket a Douglasben, Müllert meg amúgy se szeretem túlzottam. Nem szimpik annyira.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, barátomnak is rendeltünk már Mexx parfümöt és sok ismerősöm is rendelt innen, minden eredeti volt :)

      Törlés
  3. én is nézelődtem már az oldalon de még soha nem rendeltem :$

    VálaszTörlés
  4. köszi a választ, ha el leszek eresztve és rászánom magam, hogy ennyit kiadjak parfümre (a a másik 15 mellé :)), akkor tuti innen fogok rendelni :)

    VálaszTörlés