2012. május 2., szerda

A híres tejproteines hajpakolás

Sziasztok!
Elnézést a nagy kimaradásért, de nem volt túl sok időm a blogolásra az utóbbi pár napban. Rengeteget bicikliztem, bográcsoztam, sütögettem, nyársaltam, buliztam az elmúlt héten. De nagyon sok tesztet hoztam nektek erre a hétre.
Pár hete beszereztem a Kallos tejproteines hajpakolását gigantikus méretben (csak ez a kiszerelés volt).

Óriásbébi
Szaladtam haza vele és kentem egyből a hajamra, majd törcsi turbán 30-35 percre és lemostam. Elsőre nem tapasztaltam semmi extrát, szinte semmi nem változott. Minimálisan puhább volt a hajam, de nagy elvárásaim voltak így lógó orral feltettem a polcra.
Viszont a harmadik pakolás után már komolyan éreztem, hogy sokkal puhább a hajam és 2-3 napig az illata is fincsalmas volt.
Összetevők:


(Ez egy szilikonos termék, de nem bánom, engem nem érintett meg a szilikonmentes termékek forradalma. Anélkül és azzal is egészséges a hajam, hiába vasalom, szárítom.)

Azonban nem tudom, hogy mikor fog elfogyni. Ha ismertek valakit, aki már elhasznált egy ekkora "bödönnel", akkor kérdezzétek meg, hogy mennyi időbe telt!
Ti használtok valamilyen hajpakolást? Mi vált be nektek a ti hajtípusotokra?

Szofi imád szerepelni...

6 megjegyzés:

  1. Oh..egyem a kis drágát, de édes kutyus! :)

    VálaszTörlés
  2. Én az 1 literes kiszerelést kb. 1 év alatt elhasználtam, most 1,5literes van, szóval hidd el, hogy ez a kisebb mennyiség is elhasználható.

    VálaszTörlés
  3. én is szeretem ezt a pakolást. én vettem egy ugyanilyen illatút, ami nem pakolás, hanem hajszerkezet újjáépitő balzsam, ez is szuper. próbáld ki, én váltogatom a kettőt. annak annyi előnye van, hogy pumpás kiszerelésű!

    VálaszTörlés
  4. de cuki :$ én eddig kétszer használtam ezt a pakolást... hát nem tudom.. utána a hajam nagyon puha és jó illatú,de másnap már olyan mintha napok óta nem mostam volna hajat :O

    VálaszTörlés
  5. Mi ketten használtuk a pakolást, kb. 6 hónap alatt el is fogyott, de én nagyon gazdagon kentem :D

    VálaszTörlés