2012. május 17., csütörtök

Lush Helping Hands kézkrém

Sziasztok!

Nemrég nyertem egy Lush ajándékcsomagot, méghozzá a Lovely day fantázianevű dobozkát. Mivel nagy rajongója vagyok a márkának ezért hihetetlenül boldog voltam, hogy egy vidám Beatles számmal hozzájutottam egy 7990.- értékű csomaghoz.
Az első termék, amit megmutatok nektek az a Helping hands kézkrém. Az első dolog, amit észrevettem, hogy nincs jó illata. Ez szinte sokkolt, mert eddig az összes Lush termék kényeztette a szaglóhámomat (kivéve a Snake oil fejbőrápoló). a barátom szerint miután beszívódik macskapisi szaga van, de ő egy címeres bolond nem nagyon rajong a márkáért, szóval az én véleményem szerint nincs macskapisi szaga.


Nagyon sűrű de mégis gyorsan beszívódik, az illata utána sokáig érződik még. Jobban a barátom teszteli, neki van rinocéroszbőr a kezén, de hamar helyrehozza az extrémen kiszáradt bőrt. Télre mindenkinek ajánlom, bár valószínűleg olcsóbban is lehet kapni hasonlóan hatásos kézkrémet, mivel 100 gramm kerül 3090 forintba.
Itt egy kis ismertető a weboldalukról:

"Csodatévő bőrpuhító kézkrém. Lehet, hogy eddig úgy gondoltad, nem érdemes kézkrémre áldoznod. Ez így igaz, amíg nem adsz egy esélyt a Helping Hands-nek. Azok, akik számítógéppel dolgoznak, nem fogják úgy érezni a hatását, mint azok, akiknek a kezei alaposan igénybe vannak véve. Puhít és lágyít, az erőteljes körömvirágnak, levendulának, shea vajnak, mandula olajnak és a lenmagnak köszönhetően. Adj a kezeidnek egy kis segítséget!"

Krémmánián 5/3,5-öt kapott, én 5/3-at adnék rá.

Érdekel titeket a csomagom többi tagjáról a véleményem?
Ti szoktatok ilyen dobozkákat vásárolni?


2 megjegyzés:

  1. Jo ez a kezkrem. Telen nekem is a kedvencem. Mivel hamar hat, igy nekem alig fogy. Nem kell mindig ujrakennem

    VálaszTörlés
  2. Igen, muti a többi cuccot is! :)

    VálaszTörlés