2012. május 10., csütörtök

Mini "Mac" ecsetkészlet Ebayről

Sziasztok!

Április 15-én rendeltem egy 10 darabos mini ecsetkészletet Ebayről és kedden (május 8-án) meg is érkezett. Meglepődtem mert tényleg minik, erről meg is feledkeztem. Háromnegyed akkora mint az Essnece-es ecsetet. Kaptam hozzájuk két neszeszert is, de elég gagyik, és fura illatuk van, ha kiszellőznek lehet hasznukat veszem. Íme a képek:









Az arcra való ecsetek közül a fekete sörtéjű az, ami nagyon nem tetszik. Hullik (bár ez nem nagyon zavaró) és nagyon igénytelen. A másik három viszonylag jó minőségű, eleinte nem tetszett az alapozó ecset, de aztán rájöttem, hogy tökéletes, csak én voltam béna.

A szemre való ecsetek is hullottak, amikor kicsomagoltam őket, de pár szál után abbamaradt. A közeli képen a balról az első ecset nagyon nem tetszik, ha rövidebb lennének a szálak egy picivel sokkal használhatóbb lenne. Vagy csak nem tudom mire való, ez is nagyon valószínű. :D:D:D A fehér sörtéjű ecsettel nagyon jól lehet satírozni, bár kicsit túl kemények a szálak és nincs belőlük elég.

Ez az összes ecsetre elmondható, hogy sajnos nem elég tömöttek. Kezdő készletnek jó ez, viszont ha tönkremennek, mindenképp befektetek az álom ecsetkészletbe, a 22 darabos Coastal Scents készletbe.
Addig is megtanulom ezeket használni, kitalálni pontosan melyik mire való... :)

Az ár 15$ volt.

Ti milyen ecseteket használtok?

6 megjegyzés:

  1. A mac-bol csak eredetit erdemes venni. Ha olcso ecsetet szeretnel, akkor coastal scents , eco tools stb. is jobban megerne befektetni.(ahogy te is irtad;-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy darab Mac ecsetem van, ami eredeti, boltban vett. Láttam már ilyen szerű ecseteket élőben, de nem venném meg. :/ A Marionnaud ecsetek is jók és olcsók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is meg kellett volna néznem élőben... :D Egy darabig elleszek ezekkel, aztán ha megunom akkor gyűjtök valami csodaszép ecsetkészletre

      Törlés
  3. látom a te kutyidnak is jól megy a sora :$ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Deédi vagy, még ilyenkor is a kutyit veszed észre :DD
      Nekem fel sem tűnt :$

      Törlés
  4. Nekem ugyan ilyenem van..egy ecsettel van gondom a ceruza ecsettel,mert picit kemény a szőr,de én imádom az összes ecsetet.Ha még egyszer vennék tuti ugyanezt választanám :)

    VálaszTörlés