2012. május 4., péntek

NOTD - Think Pink & Hello Holo

Mióta megláttam azt a bizonyos holografikus Chanel lakkot, azóta szeretnék a körmeimen tudni egy hasonló szépséget. Mivel kinyílt előttem a világ mondhatni, amikor regisztráltam ebayre, ezért már nem is tűnik elérhetetlennek ez a vágyam.
Nemrég Andinál láttam egy Catherine Arley holo lakkot és egyből vágtattam ebayre gyönyörködni. Valószínűleg Ő lesz az, akivel betáncolhat a postás és óvatosan becsúsztathatja a postaládámba. Serényen belinkeltem a barátomnak, mondván hónap végén Zsanett nap lesz... (mekkora számító szuka vagyok tejóég.)
Tegnap viszont benéztem a szentendrei Rossmannba, és csodálatosan feltöltött Essence pultokkal találtam magam szembe. Nem volt 3 másik lány előttem-mögöttem, hogy sietnem kelljen (ahogy általában a Müllerben, vagy forgalmasabb Rossmannban szokott lenni) és alaposan megvizslattam a lakkokat. Olyanokkal találkoztam, amikkel még sose, bizonyára hamar elkapkodták előttem azokat a darabokat. Megnézegettem a pelyhes lakkot, amiből nem mellesleg rengeteg volt, szóval, aki még nem talált és pesti, annak tudok venni és még sok más fedőlakkot. Öt darabot el is hoztam, ebből kettő estére már a körmömön figyelt. Sajnos az essence-es holo-lakk nem az igazi, de azért még így is szemet gyönyörködtető látvány a napfényben, sőt egy pöcegödörben is hasonló élmény bizonyára (miért vagyok idióta?!)






Két vastag rétegben kentem, és 10 perc alatt meg is száradt, ami baráti nagyon a Chanel lakkhoz képest, ami után meg kell nézni egy Trónok harcát, hogy megszáradjon

Meg van Ő a lakkjaitok közt? Tetszenek egyáltalán a holo-lakkok nektek?

+ egy kis személyes

Tegnapelőtt megcsípett egy darázs és a vádlimon egy Nógrád megye nagyságú piros, forró, kemény, fájdalmas pukli található. A doki írt mindenféle orvosságot és écsanyám még a kullancs elleni védőoltást is beadadta, így lehet, hogy azért vagyok ma Ennyire őő hebrencs.




3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a lakk, én is meg akarom venni majd! :) Egyébként azért jöttem a blogodra, hogy elmondjam, kaptam egy díjat amit tovább kell adnom 5bloggernek és az egyik te vagy! :) http://sparkling-nails.blogspot.com/2012/05/dijakat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. Tökjó a körmöd... de sajnálom hogy megcsípett egy darázs... :(

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én is megajándékoztalak egy díjjal. :) http://cheap-and-chic-look.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam-iii.html

    VálaszTörlés