2012. június 12., kedd

Catrice Infinite Matt Alapozó teszt

Sziasztok!

Biztos sokan olvastatok már erről a Catrice alapozóról, én a Krémmánián látott vélemények után éreztem, hogy ki kell próbálnom. Ahogy jön a meleg (jön?) egyre jobban fényesedik az arcom, nyilván ezzel ti is így vagytok. Ezért gondoltam, hogy jó befektetés lesz ez az alapozó.



Az illata nagyon kellemes, csak akkor érzem amikor kinyomom a kis üvegből. A csomagolása 10/10-es, egy méter magasról elejtettem és semmi baja nem lett (elég béna vagyok). Én a 030-as Apricot peach árnyalatot hoztam el, és meglepően jól passzol a bőrömhöz. Nagyon kellemes állaga van, ecsettel és az ujjaimmal is könnyen eldolgozható. Nem mattít túl sokáig, én három órát mondanék, de púderrel ez bővíthető.


Alapozóval és anélkül.
A fedése közepesen erős, meglepődtem, azt hittem, hogy gyengébb lesz. A szemeim alá azért kell pluszban egy kis korrektor.

Összességében ez egy csudijó kis alapozó 1890 forintért. Akinek nagyon száraz a bőre, annak nem az igazi de a normál, kombinált bőrűeknek telitalálat lehet.

4 megjegyzés:

  1. De jó, úgyis fogyóban van az alapozóm, szerintem ilyen lesz a következő! :)

    VálaszTörlés
  2. Jól hangzik, nekem is lehet hogy ő lesz a következő :)

    VálaszTörlés
  3. Az enyémbe még kb két hétre elegendő van, én nagyon szeretem, ideje elmenni a következőért:)

    VálaszTörlés
  4. Már több blogon láttam ezt az alapozót :$ ha lenne rá szükségem tuti megvenném :) mindenhol csak jót olvastam/láttam róla:)

    VálaszTörlés