2012. július 7., szombat

Rival de loop Hydro sminkeltávolító kendő

Minden nő aki sminkel használ valamilyen sminklemosó terméket (ugye?!). Nagyon sokáig kerestem a tökéletes arctisztító kendőt. Próbálkoztam arctisztító tejjel, kétfázisú sminkeltávolító löttyel, de számomra mindig a nedves kendős megoldás tetszett a legjobban.
Hónapokig, ha nem évekig használtam a Balea különböző kendőcskéit, a grapefruitos volt a kedvencem. Az ötödik-hatodik csomag után már nem akartam ugyanazt újravenni, utána jött a szintén Baleás érzékeny bőrre való sminklemosója.
Pár hónapja betévedtem (véletlenül, mint mindig...) egy Rossmannba és a kezembe akadt a Rival de Loop Hydro sminklemosója. A csomagolás és a termék ára miatt vettem meg. Otthon meglepődtem, mert messze ez az edddigi legjobb sminklemosó amit használtam. Eltávolítja a vízálló szemsminket is mindenféle erőlködés nélkül, ami hatalmas plusz pont. Illata kellemes, lágy, nekem mégis egy picikét erős. Én általában csak fél (van hogy egy negyed) kendőt használok el egy komplett smink leszedéséhez. Valamiért mindig spóroltam ezekkel, nem tudom miért.



Én úgy gondolom megtaláltam a tökéletes sminklemosót csak ajánlani tudom.
Nem nagyon ismerem ezt a márkát, más termékei is ilyen jók? Ti használtok valamit tőlük?

1 megjegyzés:

  1. Nem rég szemeztem a lötyis lemosójával, amit egy nap meg is vettem. :) Nagyon bejön, szuper olcsó és nagyon jól lehozza a sminket. :) Csak 1 problémám van még vele de lassan orvosolom, hogy nekem vattakoronggal nem kényelmes a müvelet végrehajtása. :D De orvosolva. :D Szerintem jó márka, biztos kipróbálok más termékét is. :)

    VálaszTörlés