2012. szeptember 24., hétfő

7 dolog, amit szeretek az őszben

Nem olyen általánosságokat fogok írni, hogy a sárguló falevelek nyugi. De úgy vettem észre, hogy sokan utálják ezt a szegény évszakot, pedig nem nehéz meglátni benne a jót.


1. Az egyetem első hete - Lehet csak én vagyok teljesen bolond, de én szeretem, amikor kezd a suli. Jó újra látni a pupákokat, megtudni, hogy mennyire fogok sz*pni a félév hátralévő részében.






2. Megfőlés nélküli sportolás - Nyáron is elég sokat futottam, néha bicikliztem és szabályosan dührohamot tudtam kapni a melegtől. De végre nem izzadom ki Etiópia 10 éves folyadék kapacitását, ha meg szeretném mozgatni magam.
3. Kirándulások - Nem vagyok egy nagy természetjáró, de ilyenkor szeretek dagonyázni a saras erdőkben. A kutyákkal és a barátokkal szerintem nagyon jó buli tud lenni. 

 

4. Tea - Nyáron még a kávét se tudom meginni melegen, de végre lehet teázniiii. Kedvencem a szilvás-fahéjas Pickwick, kóstoljátok meg, olyan mintha folyékony szilvás gombócot innátok
 
 


5. Őszi fotók - Elképesztően gyönyörű tud lenni pár Margitszigeti fotó, amikor már lehullottak a levelek (hopsz, csak sikerült felhoznom).
6. Oversized pulóverek - Minden ősszel divatban vannak nagyjából, de minden ősszel kicsit másképp. De nemcsak az oversized fajtájúakat imádom, hanem mindenféle aranyos mintájú cukiságot (ezt jól megmondtam)



 
7. Halloween - Én szeretem, bár tudom, hogy amerikai ünnep és mi magyarok vagyunk, de akkor is. Egyik barátnőmmel ilyenkor megbolondulunk (még jobban az átlagosnál) és mindenféle idióta sminket pingálunk magunknak.


10 megjegyzés:

  1. Én is kipróbálom, köszi a tippet! Jó dolgokat gyűjtöttél össze, én nagyon szeretem az őszt! :)

    VálaszTörlés
  2. A szilvás fahéjas tea nálam is nagy kedvenc *-*

    VálaszTörlés
  3. Szilvás tea rulz x) Én is szeretem a Halloweent, kit érdekel, hogy Amerikából jött? A Valentin-nap is, mégis szeretünk olyankor mi lányok egy szál virágot kapni ;)

    Meg ilyen alapon akkor a Karácsonyt se tartsa senki, csak aki hitben jár és gyakorló keresztény, mert a Karácsony sem az ajándékzacskókról szól ám :)

    A karácsonyfát is a német "fenyőünnepen" felbuzdulva állítjuk mi magyarok... szóval szerintem tök mindegy, honnan van egy ünnep, vagy hagyomány, miért ne lehetne élvezni attól, mert nem mi találtuk ki? :)

    VálaszTörlés
  4. Ne haragudj hogy nem a bejegyzéshez kapcsolódóan írok,de ismerős vagy...Véletlenül nincs közöd Hatvanhoz?:D
    Egyébként imádom a blogod!!!Jó olvasni,szépek a képek,hasznos !!

    VálaszTörlés
  5. jézus hogy tehetted fel ezt a képet?:DDDDDDD már az előző évi cica-boszi is jobb :D idén mik leszünk?:DDD azon kívül, hogy őrültek?:DD
    c-attitude.blogspot.hu

    VálaszTörlés