2012. szeptember 18., kedd

Körömlakk haul

Nagyon vártam már a leárazásos, új szortimentes időszakot. Egész nyáron maximum 3 körömlakkot vettem, és abból is 2 ugyanolyan ( neon rózsaszín Moyrára voltam rákattanva, szinte egész nyáron virított tőle a körmöm ) ezért már ki voltam éhezve egy kis körömlakk bevásárlásra.



Az első egy különleges körmös kellék, még sose láttam, vagy hallottam róla a barátnőm hívta fel rá a figyelmem. Ha a frissen festett körömre egy kis cseppet adagolunk jelentősen lecsökkenti a száradási időt. A csomagolásra az van írva, hogy 60 másodperc alatt megszárítja a körmöt, és ez így is van.
Arra figyeljetek, hogy ha több rétegben pingáltok, akkor csak a legfelső rétegre csöppentsetek. Fura olajos fázis marad a körmön utána, de nekem nagyon tetszik.

A mellette lévő az Essence Walk of fame lakkja, kemény 99 forintért jutottam hozzá. Itthon persze találtam kettő hozzá nagyon hasonló ( DE semmiképp sem ugyanolyan!! :) ) árnyalatot, de akkor is megérte.

Forrás
A kövi lakk egy új fedőlakk, a boltban nagyon megtetszett, itthon már annyira nem jött be. Ő a Holo topping please.

Forrás

A soron következő lakkból már egyet elhasználtam, és még el is fogok jó párat, imádom a Hello holo-t.

Ez a kedvenc képem róla :)


A Mrs and Mr Glitter nagyon különleged kis fedőlakk, hasonlót se láttam még, ezért muszáj volt lekapnom az állványról. Még nem tudtam kipróbálni, sajnos a többi lakkot se, ezért lopkodom össze a képeket nektek.

Forrás

A Moyrával picit bajban vagyok, mert semmilyen számkódot nem találtam rajta, nagyon halványan talán egy 53-mas szám rajzolódik ki, ami ő lenne:

Forrás

Az utolsó pedig egy szép kis visszafogott cookies & cream névre hallgató nude lakk.

Forrás

Szóval rendesen bevásároltam lakkokból, de még nem vagyok teljesen elégedett. Rengeteg új Essence lakkot szeretnék még megkaparintani.

Ti milyen új Essence lakkokat vásároltatok? Hogy tetszik az új csomagolás? Én nem vagyok oda érte...

4 megjegyzés:

  1. Hú, én nem is tudtam, hogy van ilyen Holo fedőlakk, hát muszáj lesz egyet beszereznem majd.. :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper lakkokat vettél, egy párat elfogadnék én is. :)

    VálaszTörlés
  3. A Holo lakkoknak én is utánanézek, tetszetősek! :-)
    Én 3 új lakkot vettem meg eddig: a Boho Chic, a Gorgeous Blin Bling és az English Rose színeket. Utóbbival "összebalhéztunk" kissé reggel, így most elbizonytalanodtam az új lakkokkal kapcsolatban, de még nem adom fel, remélem megtalálom a módját, hogy nekem is tartósak legyenek

    VálaszTörlés