2012. október 22., hétfő

Ázsia center haul

Nagyon rég el szerettem volna jutni az Ázsia Centerbe, sok blogon olvastam már, hogy nagyon jó áron lehet kapni ott cipőket, körmös kiegészítőket. Most főleg csizmát kerestem, mivel a tavalyit csak egy kis átalakítás után tudom csak felvenni (majd lesz egy DIY szegecselős bejegyzés). Az első benyomásom, mikor megláttam a két épületet, hogy hűű mekkoraa. Eléggé megmosolyogtam a nagy sárkányos oszlopot. Nyilván, aki valami véletlen folytán nem tud olvasni, az is tudni fogja, hogy igen bent mindenféle kínai termékkel és emberrel akad majd össze.

Én csak a jobb oldali épületbe mentem be. Csak arra volt időm mivel, nem gondoltam h 35-40 perc a menetidő a Móricz Zsigmond körtértől. A cipőboltokat figyelgettem csak, ahol feltűnt, hogy a mindenhol nagyjából ugyanolyan csizmák, magassarkúak, bakancsok vannak... Egy dolog változó, az pedig az ár. 500 vagy akár 1000-2000 forint eltérés is van két ugyanolyan cipő közt.

És amiket vettem:




A bal oldali egy telitalpú csizmi, nagyon kényelmes és nagyon meleg. Gumicsizmát megfogadtam, hogy veszek ha látok valami viselhető darabot, amin nincsenek minták. A Decathlonban sajnos nem volt már matt fekete lovagló csizma, ezért beértem ezzel.
A harmadik cipő nagyon megtetszett, még az is lehetséges, hogy feketében is elhozom, ha még egyszer kiesz oda a fene. Plusz nem akartam idén is azt a tipikus hótaposót venni, azt kicsit meguntam.

Ti voltatok már az Ázsia Centerben? Mit szoktatok ott venni?

16 megjegyzés:

  1. én múltkor egy nagyon jó bakancsot vettem , meg egy csomó dolog olcsóbb pl : farmer , pulcsik ,balerinacipők ,kabátok :)
    majd már nekem is el kell mennem téli kabátot nézni :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Farmert majd nézek még :) Ééés balerinacipőt ha szezonja lesz ismét

      Törlés
  2. Én már elég sokszor jártam ott, és már mindenféle dolgot vettem. Azt kell, hogy mondjam nagyon jól tetted, hogy inkább a jobb oldalt választottad, hiszen a bal oldalon csak a földszint van és nagyrészt inkább háztartási cikkek, csokik meg ilyesfélék találhatóak. : ) Kevesebb a cipő és a ruha. Egyébként nemcsak ruhákat érdemes venni, hanem mosóport, tusfürdőt és egyéb ilyen dolgokat, mert némely cikket feleannyiért is megkapsz.
    Azt viszont hihetetlennek tartom, hogy képed voltál kihagyni azokat a hatalmas körmös boltokat! : D Én ha ott vagyok nem tudom megállni, hogy csak úgy elsétáljak mellette, és általában sikerül venni is valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, szerintem elmentem mellette, mert hasonlót se láttam. :O :( Vakegér voltam

      Törlés
  3. Még mindig odavagyok azért a baloldali csizmáért!=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nagyon nem találsz sehol, akkor beszerzek neked egyet és elpostázom Szegedre :))

      Törlés
  4. Nekem a jobboldali kis hótaposó nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Mennyi volt a gumicsizma ha megkérdezhetem? Nekem mintás van és szeretnék egy sima feketét, bár lehet idén már nem nagyon lesz szükség rá. :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szuper mind, gumicsizmát én is keresek valami viselhetőt, eddig sikertelenül.:/

    VálaszTörlés
  7. Aaaa én a Decathlonosra pàlyázok még mindig, remélem lesz majd amikor megyek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is arra pályázok :DD am érdemes a honlapot nézni, hogy van e raktáron. de vhol azt olvastam, hogy november közepe felé feltöltik a készletet

      Törlés
  8. Nagyon szupereket vettél! Még régebben jártam kint, de itt az ideje, hogy újra rávegyem magamat, pont a csizma téma miatt! :)

    VálaszTörlés
  9. A bal és a jobb oldali nagyon tetszik, valami hasonlót keresek én is. :) Csak nálam a nagy kérdés mindig az, hogy beázik e.. :/

    VálaszTörlés
  10. Nekem is a jobb oldali jön be nagyon *-* Hordtad már? Hogy bírja? :)

    VálaszTörlés