2012. október 5., péntek

Ebelin acetonmentes körömlakklemosó argánolajjal

... és biotinnel. Én nem igazán szeretem az acetonmentes körömlakklemosókat, de ez a kis lila pumpás kiszerelés nagyon megfogott. Olvastam már több blogon is, hogy a Lidl-ben lehet kapni hasonló csomagolású lemosót, de oda nem jutottam el még, ezért megörültem a dm-ben, amikor megláttam ezt. Úgy vettem észre, hogy az összes Ebelin márkájú körömlakklemosó új külsőt kapott, összetevőikben nem tudom változott-e valami.


Egy-két pumpálással kellő mennyiség kerül a vattapamacsunkra, de ha nem figyelek megy az asztalra is jó rá kell szorítani a korongot. A lemosó benne nem egy nagy durranás, nem olyan jó mind a mandulás Rossmann-os, de nem teljesít rosszul. Bizonyára újra fogom tölteni azzal ha ez kifogy.

 

Az árra sajnos nem emlékszem jól, de 400 forint körül mozog szerintem. Az illata nagyon kellemes, de az argánolaj és biotin hatását én nem tapasztaltam.

Maradtok a régi kiszerelésű lemosóknál, vagy beújítotok egy pumpás csomagolásút?


5 megjegyzés:

  1. Én is megvettem, de nekem még van ilyen zöldflakonos is. Míg azt el nem használom, addig nem kezdem el őt használni.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is zöld flakonos van, de már éppen fogyóban. Szóval hamarosan feltöltöm a kis tubust egy másik fajtával. : )

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a zöld flakonos van még meg, egyelőre elégedett vagyok vele, de csillámos lakkot még nem próbáltam meg lemosni vele!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a zöld flakon van meg, elsősorban a pumpa miatt vettem meg, azóta már utántöltöttem más lakklemosóval.
    A csillámos lakk lemosásához az Essence szilikon-tüskés lemosóját használom (azt is utántöltöm), nekem nagyon bevált!

    VálaszTörlés
  5. Már csak a kiszerelése miatt venni fogok :) ( úgy is hamarosan el fogy a mostani lemosóm) , utálom az Isana-s csomagolását... akkor a szája a flakonnak... :S

    VálaszTörlés