2012. október 9., kedd

My hair care routine

Páran írtatok már nekem üzenetet, hogy milyen szép a hajam és, hogy mit kenek rá, mivel festem stb. Az első, amit elárulok, hogy természetes szőke vagyok mióta élek. Serdülőkoromban azzal riogattak, hogy majd be fog barnulni, mert anyukámnak is bebarnult. Ekkoriban éjjel átizzadt micimackós pizsamában riadtam fel, mert azt álmodtam, hogy barnul be a hajam.
De szerencsére valamilyen csoda folytán szőke maradtam és ezen még soha nem is szeretnék változtatni. Tetszik nekem a sötét haj is, de csak máson :D

A lényeg, hogy jelenleg és az utóbbi 3 hónapban ezek a termékek váltak be a hajamra:


Yves Rocher sampon korpás hajra: Mióta olvastam a samponról februárban erről a samponról tudtam, hogy nekem ez kell. Nagyon korpás tud lenni a hajam, száraz a fejbőröm sajnos. Ez a sampon szépen rendbe tette, viszont volt úgy 2 hét míg el volt fogyva és mást használtam és szépen visszakúszott a korpa sajnos. Nálam 4-6 hét alatt hatott. Az illata nem a legkellemesebb, de nem marad a hajon túlságosan.

Kallos tejproteines hajpakolás: Már írtam erről a termékről azóta se fogyott el, de már nincs messze a vége. Nem fogom újravenni, de nem azért mert nem vált be, csak inkább kipróbálok valami természetesebb összetevőjű pakolást.

Balea hajvégápoló szérum: Ár/érték arányban nagyon jó ez a termék, 700-800 ft körül van és sokáig elég, plusz még az illata is nagyon jó. Mivel nagy hajnövesztésben vagyok, ezért sose felejtem el használni. Látványosabban kevésbé töredezik a hajvégem, pedig vasalom és szárítom is.

Ezen a szemcsés képen látszik a legjobban a hajam hosszúsága


Ti mit használtok? Változnak a termékek, amiket a hajatokra kentek most, hogy beköszöntött a hidegebb idő?

5 megjegyzés:

  1. Én syoss sampont használok, de váltanom kell megint, mert korpás lettem tőle ismét :/ . Szóval pont jókor jött, hogy írtál a samponról! Ezen kívül én is ezt a Latte hajpakolást használom, de most megvettem a hajvégápoló szérumát is *-* szuper termék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor van ilyen h hozzászokik a haj? Mert nagyon bevásároltam ebből a yves rocherből és asszem korpásodik tőle a hajam így is úgy is már :/ Mindezt miután megírtam hétvégén a bejegyzést :D:D

      Törlés
  2. Ezt a Balea hajvégápolót lehet, hogy ki fogom próbálni! :) Nekem is korpásodásra hajlamos a hajam, ezért hetente egyszer Nizoral-lal mosom, az egészen kordában tartja! Sok sampont próbáltam már, de szinte mindig a Baba samponhoz térek vissza! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a Baleás hajvégápolót lehet hogy én is kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  4. próbáljátok ki a ricinus olajat, én ezt tudom ajánlani. Csak ráteszed a hajadra, jól bedörzsölöd, majd befóliázod úgy kb 2-3 órán keresztül rajtahagyod és már az első használat után is észrevehető a változás. Viszont ha rendszeresen alkalmazod, hetente ..sokkal erősebb,gyorsabban nő,könnyebb, fényesebb, lágyabb tapintása lesz... Ez tényleg bevállik. Gyógyszertárakban kapható 100Ft körül van az ára :)

    VálaszTörlés