2012. október 17., szerda

Nagy beauty haul

Mostanában elég sok mindent összevásároltam, ezért gondoltam összehozok róluk egy bejegyzést. Valamit még egyszer sem használtam, viszont másba meg már bele is szerettem.



Balról jobbra a termékek:

Balea hajbalzsam szőke hajra: Szilikonmentes és szőke hajszínt élénkítő (?) balzsam. Ez az élénkítés ilyen pici csillámokban merül ki, miután kimosom semmi se marad belőle. De valamiért mégis fényesebb tőle a hajam úgy vettem észre.
Balea csokis-fügés testápoló és tusfürdő: 10/10-es kis csodák. Az illatuk szuper és a testápoló is hipergyorsan felszívódik. És még paraffinum liquidum sincs benne, amit én kicsit kerülök az utóbbi időben. Az illata nem marad meg sokáig, de ez nem is baj szerintem.
Garnier koffeines/vitaminos szemkörnyék ápoló: Még csak ma vettem meg, de készülök róla tesztet írni.
Alverde olivás és aloe verás tusfürdű: Elképesztően büdös. Szerintem arra a fújós Off-ra hasonlít az illata, amit kullancsok ellen használok ha kirándulni megyek. Kicsit eldolgozni is nehéz, míg beszívódik se 1 perc, de nem is vészes.
Essence Iced latte körömlakk: Már ezer helyen láthattátok, az egyik legszebb nude lakk.
Essence Ticket to the show körömlakk(ok): Ez a két lakk nagyon jól kiegészíti egymást, de külön-külön is tényleg tökéletesek. 900 ft körül mozog az ára, de nem sajnálom érte. Legyen belőle bejegyzés?
The body shop epres testpermet: Annyira jó, hogy függőséget okoz. Lépten-nyomon permetezem magam vele, olyan jó illatú, egyáltalán nem émelyítő. Lassan fogy szerencsére, sokáig elég lesz ez a 100 ml. 2500.- ft körül mozog az ára.
Catrice Coralista szájfény és Peach Sorbet pirosító: Mindkét termék 300.- ft volt, ennyit bőven megérnek. Külön bejegyzést majd szánok nekik, bár a szájfényről már igencsak lekopott a felirat.

Ti miket vettetek mostanság? Melyik termékről igyekezzek a legjobban a bejegyzéssel? :)

6 megjegyzés:

  1. Én ugyanezt a Baleás szőke-élénkítőt használom csak samponban, nem tudom neked mennyire van szőkítve a hajad, én tejföl-, már már jégszőke vagyok én nagyon szépen kiveszi belőle a sárgásságot :)

    VálaszTörlés
  2. a garnier szemkörnyékápoló nagyon érdekel, várom a tesztet!:)

    VálaszTörlés
  3. A balea tusi megvan nekem is, imádom, és szerintem te is fogod :P

    VálaszTörlés
  4. Nekem a másik balea tusfürdő van meg, mert ez már nem volt egyik dm-ben sem :( . Azért lehetne tartósabb az illata :) !

    VálaszTörlés