2012. november 29., csütörtök

Ebay HAUL

Jó régen jelentkeztem tudom, de nagyon elfoglalt voltam mostanság (néha pedig túl lusta a blogoláshoz). De most, hogy megérkezett az összes kis cucliságom (? :D ) ebayről gondoltam megmutatom nektek és leírom a véleményemet róluk.








A fémes hajgumi használhatatlan számomra, túl sok hajam van, majd belecsempészem valamelyik nyereményjátékba ha szeretnétek :) A karkötők szuperek, sokkal rosszabbra számítottam. A szegecses hajgumit kicsit nehézkés használni, de meg lehet tanulni a teknikáját idővel. A masnis gyűrű is jól tartja magát, már háromszor volt rajtam de még egyszer sem lett tőle kék az ujjam.
Az óra is meglepően jó vétel volt 4 vagy 5 dollárért, szép az óralapja, egyedül a szilikonpánttal nem vagyok megbarátkozva.


Ti mit rendeltetek mostanság?

8 megjegyzés:

  1. A fémes hajgumit én is megrendeltem. No meg a szegecseket is, és már 2 felsőmet ki is dekoráltam vele :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van ilyen hajgumim,csak ezüst, én nagyon imádom, aranyban pedig a barátnőmnek rendeltem, az is nagyon tetszik :]
    Az óra is bejövős, meg a kevesebb tüskés karkötő is tetszik :]

    VálaszTörlés
  3. Pont a fémes hajgumi van nekem. :) A két szál hajam mind belefér. :D

    VálaszTörlés
  4. nekem is van ilyen hajgumim, és nekem is rengeteg hajam van, de én tudom használni. :)

    VálaszTörlés
  5. sajnálom, hogy nem tudod használni a fémes hajgumit, pedig nagyon jól néz ki, de legalább jó sok hajad van, sokan cserélnének Veled :) szuper dolgokat rendeltél... :) mindent elfogadnék... :)

    VálaszTörlés
  6. A hajgumik és a karkötők nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  7. whaaa!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    VálaszTörlés