2012. november 1., csütörtök

Lush American Cream hajkondicionáló

Nemrég kaptam egy Londonban élő barátnőmtől egy kis kiszerelésű Lush American Cream hajkondicionálót. Mondanom sem kell egyből beleszeretett az orrom, nagyon finom édes vaníliás, de mégis érdekes illata van. Nagyon vártam miatta a hajmosás napját (én hetente, vagy 6 naponta mosok hajat) miatta. Olvastam róla rengeteg véleményt a Lush weboldalán és a Krémmánián egyaránt.

100g 1890.-


"Dupla erősségű hajkondicionáló koktél. Amikor először megéreztük az American Cream illatát, tudtuk, hogy népszerű lesz, de fogalmunk se volt arról, hogy ennyire oda lesznek érte a vásárlóink. Alapja egy eperből, vaníliából és narancsból készült gyümölcskoktél, illata pedig olyan csodálatos, hogy titkos hajszagolgató szektává váltunk. Csodákat tesz a durva, kondicionálatlan hajjal, de szeretjük használni olyan hajra is, amely csak kissé van kiszáradva, ilyenkor az illata a fő szempont. Ez majdnem olyan, mintha valaki csak azért piszkolná össze a haját, hogy sokat kelljen belőle használni, de Te ne használj belőle sokat!"


Ezt a leírást olvashatjuk a termék alatt a weboldalon. Majdnem mindent megkérdőjelezek. Egyáltalán nem dupla erősségű hajkondicionáló, inkább gyengének ítélem meg. Még epret csak-csak, de narancsot semmiképp sem érzek benne. Nem tesz csodákat és az illata is 1 maximum 2 napig érezhető hajmosás után. Nekem kicsit száraz a hajam, arra pont elég a hidratálása. Nagy fekete pont amiért SLS van benne, habképző egy balzsamba?!


Azért ha Lushban jártok szagoljátok meg! Vagy esetleg találkoztatok már ezzel a termékkel? Mit használtok jelenleg a hajatokra, hogy hidratáljátok?

7 megjegyzés:

  1. Én most éppen semmivel. Megmosom a samponommal kétszer és nem teszek rá balzsamot. Kicsit nehéz kifésülni, de miután megszárítottam, gyönyörű fényes!

    VálaszTörlés
  2. Én egy Garnier balzsamot használok. Azt hittem ez a Lush jobban teljesít, annyit olvastam, hogy milyen jó termék. :/

    VálaszTörlés
  3. Én a Kallos Latte hajpakolást használom még mindig <3

    VálaszTörlés
  4. Ó de kár, pedig a leírás jól hangzott, kedvenc illataim együtt, gondoltam elcsapok erre én is, aztán amit írtál... :( Kihagyom, az biztos, max. majd megszagolgatom :D Köszi a tesztet, hasznos volt! :)

    VálaszTörlés
  5. Én most épp egy Yves Rocher 1 perces pakolást használok, de szigorúan csak a hajvégekre.

    VálaszTörlés
  6. Na pont most akartam kipróbálni, de akkor lehet inkább hagyom :D

    VálaszTörlés