2012. március 6., kedd

A Sampon.

Nagybetűvel :) Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon imádom azt az igazi ibolya illatot. Mikor rátaláltam erre a bizonyos samponra. Lizánál , barátnőmnél szaglásztam meg először, vagyis igazából az ő hajában :D És akkor már tudtam, hogy nekem is kell majd. Viszont amikor benéztem a Lushba és megláttam az árát úgy döntöttem, hogy még plátói marad a szerelmem. De szülinapomra kaptam egy naaagy flakonnal és boldog voltam, hogy nem nekem kell megvennem :) Bemutatom, amennyire egy sampont be lehet képekben bár kár, hogy az illatát nem fogja visszaadni ez a bejegyzés.


Az ára nem túl baráti, ez a nagy 4000 forintba kerül. De ha jól tudom szilikonmentes, ami már sok bloggerinának és nem bloggerinának fontos szempont :) Egyébként nekem kicsit megviselte a hajam az átállás, nem olyan fényes mint mikor még a szilikonos samponokkal mostam. Érdekes. Ha Lusban jártok mindenképp szaglásszátok meg, isteni :)

3 megjegyzés:

  1. Köszike a linket hozzám;) Ha lehetne illatokat érezni neten keresztül.... hm mindenki beleszeretne :) Én több, mint 3 éve használom és sosem fogom megunni!! Na igen az első nekem is ajándék volt tudod, de Te sem fogok kibírni, hogy ne vegyél mikor elfogy, ez az illat megéri az árát! Teszem hozzá nekem fél éve nem fogyott el a legújabb, mert kevés is nagyon szépen tisztít és illatozik:)

    azért aláírom... :D

    üdv, c-attitude.blog.hu

    VálaszTörlés
  2. A színét egyébként a Lush alapító zakójától "örökölte" ;]

    VálaszTörlés