2012. április 12., csütörtök

Essence vs Essence

Sziasztok!
Ma két Essence körömerősítőt hasonlítok össze, remélem tudok segíteni abban, hogy melyiket vegyétek le a polcról.
Pár hete elkezdett lemezesen letörögetni a körmöm így kénytelen voltam valami körömerősítőbe befektetni. Nem tudtam választani, ezért elhoztam mindkettőt, mondván úgy is kell majd egy anyának is ( bár neki műkörme van, de gondoltam egyszer majdcsak megunja azt is :D )

Tehát a két termék az Essence studio nails ultra strong nail hardener és az xxl nail thickener



Az ultra strong nail hardener 85%-kal erősebb körmöket ígér, azonban ma olvastam Emma blogján, hogy csak 3 hétig lehet alkalmazni (mivel formaldehidet tartalmaz) és ezalatt az időszak alatt fokozottan kell ápolni a körömágyakat. Nekem konkréten sajgott tőle a körmöm a kis- és gyűrűsujjamon jó pár percen keresztül. Azonban tényleg nagyon hatásos. Egy hét alatt bitang körmeim lettek, de most egy időre félreteszem.
Az xxl nail thickener vastagabb és erősebb körmöket ígér, továbbá véd a betöredezéstől.Nagyon szép fényes lesz tőle a köröm és kicsit fehéresebb mint a társa (az teljesen átlátszó). Ez lesz az állandó körömerősítőm, ettől nem fáj semmim :D Nem sokat vastagított még a körmömön, de hagyok még neki időt a bizonyításra :)


Ti mit használtok, mi vált be nektek?

9 megjegyzés:

  1. Az ultra strong nail hardener jól hangzik... :D Lehet ki kéne próbálni, de a már jól bizonyított Lovely- tól nehéz lenne megválni. :D

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez tényleg csábítóan hangzik, mindig is vékny, beszakadozós körmeim voltak, szerintem felveszem a wishlistemre ezt a "fájdalmas lakkot".

    VálaszTörlés
  3. Az ultra strong nail hardenert teszteltem is a blogomon. Iszonyat erős körmöket varázsolt, pedig műkorom után kezdtem el használni. Mondjuk nekem nem fáj semmim se tőle, és nem nagyon vettem észre, hogy a körömágyamat tovább rontotta volna. Illetve, mintha gyorsabban nőne tőle a körmöm, bár állítólag ilyet nem "tud" :)
    Nekem bevált :)

    VálaszTörlés
  4. Én egy avonos körömerősítőt használok, bár sok javulást sajnos nem vettem észre.. :( agyalok az ultra strong nail hardener-en.. :)

    VálaszTörlés
  5. Én most ajándékba kaptam egy miss sporty körömnövekedést segítő lakkot, de van egy miss sporty-s kálciumos körömerősítő töredező körmökre lakkom is ( ez már a második ami nemsokára elfogy ), és egy lovely erősen regeneráló hatású körömápolóm :D de, hogy melyik használ a legjobban és melyik nem, azt nem tudom .Majd akarom őket tesztelni :) .

    VálaszTörlés
  6. Én most a miss sporty kálciumos körömerősítőjét használom, hát, nem mondanám, hogy bármi eredményt tapasztaltam volna. Alaplakknak elhasználom... Viszont ez az ultra strong nail hardener ígéretesnek tűnik.

    VálaszTörlés
  7. nekem is pont a kisujjam és a gyűrűsujjam sajog tőle ilyen furcsa égető érzés néha.. ez mitől lehet??

    VálaszTörlés
  8. nekem is pont a kisujjam és a gyűrűsujjam sajog tőle ilyen furcsa égető érzés néha.. ez mitől lehet??

    VálaszTörlés