2012. június 13., szerda

Garnier Pure Active Hidratáló Krém

Sziasztok!
Biztos mindenki ismeri a Garnier Pure Active termékcsaládot, sokan talán használjátok is. Múlt héten én is beszereztem egy pattanáscsökkentő 24 órás hidratáló krémet.


Mint látjátok pumpás kis hengerben 50 ml-t kapunk 1500 forintért. Az illata kellemes, szinte teljesen ugyanolyan mint a Pure Active bőrradírnak. A Garnier honlapján ezt a leírást kapjuk:

"Rendkívüli mattító, hidratáló összetétele javítja a bőr minőségét és látványosan csökkenti a faggyútermelést, javítva a bőr textúráját és tónusát. Eredményképpen a bőr megtisztul, a pattanások csökkennek, az arcbőr ragyogó."

Az én tapasztalataim: Valóban mattít egy minimálisan és tényleg javította a bőröm szerkezetét úgy vettem észre. A legnagyobb pozitívuma, hogy nagyon gyorsan beszívódik és tényleg nagyon hidratál, friss lesz tőle az arcom. Egy minimálisan tényleg csökkentette a pattanásaimat, de nagyon problémás bőrön szerintem nem segítene túl sokat.

Összességében nyárra egy jó kis olajmentes krém ez, nem tömíti el a pórusokat és egészségesebb tőle a bőr.

Ti mit használtok a Garnier Pure Active termékcsaládjából?

3 megjegyzés:

  1. az arctisztítót :) (Matt brusher-t)

    VálaszTörlés
  2. Én ugyanezt, viszont alapozó előtt senkinek nem ajánlom, mert elkezd hámlani a bőr, vagyis teljesen úgy tűnik, mintha teljesen ki lenne száradva az arcom, és úgy kentem volna rá az alapozót. Egyébként tényleg jól hidratál. :)

    VálaszTörlés
  3. Én használtam ezt a krémet, de a pattanásokkal semmit nem csinált és tényleg jött le amikor alapozásnál az arcomhoz értem, vagy úgy általában a nap folyamán valamikor...Hiába olcsó, nálam pénzkidobás volt:/

    VálaszTörlés