2012. július 19., csütörtök

Don't buy this crap #2

Alapozókból én már rengetegfélét kipróbáltam, belefutottam rengeteg rossz termékbe, ez az egyik közülük. Persze lehet, hogy ez másnak nagyon bevált, bár nehezen tudom elképzelni. Íme a mumus:


Anyum elhasználta, neki kicsit szárazabb a bőre, lehet, hogy ezért bevált neki. De nálam annyira rossz volt ez, hogy be is került a "dontbuythiscrap" kategóriába.
Ti találkoztatok már ezzel a NYC alapozóval?

7 megjegyzés:

  1. Én találkoztam már vele..sajnos :) Bár nem volt drága de a mai napig kidobott pénznek vélem azt az 1000est, amit erre költöttem. nekem iszonyat száraz a bőröm, az egész arcomon, még a T-vonalam is. Alapvetően ez a termék elég olajos így gondoltam nekem majd tökéletes lesz. Ezzel szemben foltokban összeült az arcomon és eldolgozni is nagyon nehéz volt. Szóval egyet kell, hogy értsek veled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem örülök, hogy te is kidobtad azt az ezrest :)) Ezért jók az ilyen postok :D

      Törlés
  2. Azért kivi lettem volna, hogy neked miért nem vált be :) . Amúgy nekem is megvan :). Nem egy nagy szám,de ennyi pénzért mit vár az ember :D viszont nekem tetszik, igaz a fedése nem egy nagy ágyú, de nekem nincs is rá szükségem :) .

    VálaszTörlés
  3. Nekem zsíros a bőröm és eddig egy alapozóval sem volt bajom, de ennek az állaga annyira irritálta az arcom, hogy én sem nyúltam hozzá kettőnél többször. Mondjuk én kaptam, mert az eredeti gazdájának sem kellett, de nekem sem vált be >.<

    VálaszTörlés
  4. Teljesen egyetértek, nekem is ilyen van. Talán mindenre jó lehet, csak az arcomra nem.
    Don't buy this crap !:)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg nagyon rossz ez az alapozó. :S Olyan ragacsos, meg nyúlós. Viszont a Smooth skin alapozójuk nagyon jó. :)

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés