2012. december 5., szerda

Méregtelenítés 2. nap

Azzal kezdeném, hogy eszébe ne jusson senkinek olyan héten léböjtölni, vagy böjtölni, amikor zh-kat kell írni vagy bármilyen szellemi feladat állna előtte. Csakis én lehetek ilyen hülye, hogy ezt most kezdtem el....
Tehát a keddi volt a második nap és délután 5ig csak ásványvízen tengődtem, mert a városban voltam iskolában, aztán itthon még nem volt kedvem egyik fenséges löttyhöz sem. Tízszer mondtam magamban a belvárosban, hogy na jó MOST fogok enni valamit. De aztán tízszer le is küzdöttem ezt a kényszert. A fejem nagyon fájt, azt mondják ilyenkor ez normális a vérben lévő méreganyagoktól, szerintem simán az éhségtől is fájhat.
Reggel fél 8kor írtunk egy zh-t, amiben nem teljesítettem valami fényesen. Nem véletlen, hogy a böjtöket fekve ajánlják "kihordani", mihelyt hazaértem eldőltem mint egy kémény és több mint 2 órát aludtam. A legjobb ebben az egészben, hogy nagyokat (amikor nem kell korán kelni) és jól alszom. Már 3 kg-mal könnyebb vagyok, de ez persze nem fontos, ez nem maradandó fogyás. Csütörtökön is írunk zh-t, így elég sok benne a kétség, hogy egyek-e előtte valamit, vagy esetleg szerdával zárjam le a kis böjtöt. Attól függ, hogy hogyan fogom érezni magam reggel.

Szóval csajok, aki belefog az mindenképp vegyen ki pár nap szabit, képtelenség koncentrálni vagy esetleg komoly megerőltetés nélkül felmászni 5 fok lépcsőn.

1 megjegyzés:

  1. Én azt mondom, szerintem nem túl okos dolog egyébként sem ez a méregtelenítősdi, nem akarok okoskodni, meg nem vagyok szakember, de nem jó egyik napról a másikra teljesen megvonni a kaját, pláne nem úgy, ha az ember iskolába/munkába jár. :S

    VálaszTörlés