2013. április 22., hétfő

GUESS WHO'S BACK?!

 Tudom, tudom... Borzalmasan régen nem írtam bejegyzést. Rengetegszer volt eszemben a blog, de egyszerűen semmi ihletem és energiám nem volt ápolgatni. Azonban újult erővel verdesem most a billentyűzetet, mert mihelyt véget ért a fél évig tartó tél (nekem annyinak tűnt) és magamba szívtam rengeteg napsugarat azonnal tudtam, hogy ismét blogolnom kell.

Közben történt velem pár dolog, én is belebolondultam az edzésbe, sokat futok és megtanultam atomgigamega-egészséges kenyeret sütni (számomra ez elég sokkoló, tudom hogy nem nagy szám :D ) és igyekszem normálisan, következetesen táplálkozni. Igen direkt nem írtam, hogy fogyókúrázom, mert ezt nem érzem annak, amit csinálok.

Bár nem igazán szerkesztettem a saját blogomat, de pár lányt mindig figyelemmel követek. Ki is alakult két nagy kedvenc blogom, Nettié és Melié. Részben miattuk is kezdtem bele újra (bár igazából sose fejeztem be) a pötyögésbe. Igyekszem majd heti 3-4 bejegyzést minimum írni, eleinte biztosan sikerülni fog, mivel sok dolgot vásároltam, pár olyat is amiről szerencsére még senki más nem írt véleményt úgy láttam, így várom, hogy bemutathassam nektek.

Mint írtam életem szerves részéve vált a sport, erről is fogok írni, ha még nem unjátok. Megpróbálok tippeket adni, hogy hogyan építsétek be a mindennapjaitokba a mozgást. Egyébként, amikor nincs kedvem megmozdulni mindig megnyitom a weheartit.com-ot és pár kép után már rángatom magamra a sportmelltartót, futóscipőt és aggatom a kutyusra a hámot/pórázt.

or Channing Tatum or Matt Bomer... :D

óigen.

Apropó kutyus. Aki követ instagramon már herótot kaphatott egy yorki-s képeimtől, de a blogon még nem nagyon tettem közzé, hogy van egy új kiskutyánk Marcipán, aki egy tündéri ám igen akaratos kis édibogyó yorkshire terrier.
Ennyi lenne így (újra)kezdésnek, hamarosan jelentkezem. A mostani kedvencemmel búcsúzom:

2 megjegyzés:

  1. De aranyos vagy, köszönöm az említést :)
    Én képben vagyok Veled, követlek Instán, de jó, hogy itt is újra alkotsz majd :)) Várjuk a posztokat!

    VálaszTörlés