2013. április 23., kedd

Ruhatippek ballagásra

Hamarosan öcsém elballag a gimnáziumból (nem tudom mégis mikor öregedtem meg ennyire?!?!) így már egy ideje figyelgetem a ruhákat, esetleg elegáns ingeket a boltokban és a neten egyaránt. De mivel változik a méretem (hallelujah), ezért eddig nem vásároltam meg egyiket se. Ahogy magamat ismerem,majd az utolsó pillanatban lekapok valamit a polcról. Esküvőkre is bevállalnám én ezeket a ruhákat, persze csak ha az időjárás engedi.

 Eddig ezek a darabokat tartottam alkalmasnak az alkalomra. A képek alatt megtalálhatjátok a forrást.


   
Mango

Mango

Mango

Mango

Mango
Asos
Asos
Asos

Sosem szerettem a citromsárgát, azonban ez idén megváltozott úgy tűnik. A piros Mangos ruha az egyik nagy kedvenc, de igazából már eléggé unalmas számomra a csipke, annyi mindenkin látni már mindenféle csipkés ruhát/szoknyát/felsőt.

Nektek melyik tetszik a legjobban? Mit vennétek fel egy ilyen alkalomra?

4 megjegyzés:

  1. Nekem a negyedik és az ötödik ruha tetszik a legjobban, az első kettő viszont egyáltalán nem.

    VálaszTörlés
  2. Uhhhh!!! Az utolsó 3 egyszerűen valami csodálatos! Szerintem valami olyat válassz, ami kényelmes, de mégis csinos :) Például az utolsó szerintem erre tökéletes, egy vagány ezüst színű magassarkúval :)

    VálaszTörlés
  3. a kék szoknyás Mango összeállítást választanám ballagásra, de a virágmintás ruha tetszik a legjobban. A virágminta nálam most nagyon nyerő :) Kata mosolyrecept.blogspot.hu

    VálaszTörlés